top of page
  • Foto van schrijverJulie

TV-programma BinnensteBuiten kwam langs

Onlangs kwam duurzame lifestyle-expert Marieke Eyskoot met de filmploeg van TV-programma BinnensteBuiten een dag bij ons filmen. En wat een dag!


Ze wilde wel eens meer weten over wat wij doen met versleten fietsbanden die we in Nederland in overvloed hebben. Ga maar na: als er een scheurtje in de band zit die niet meer te plakken is, gooien we de hele band weg… We hebben meer fietsen dan mensen in Nederland, en dat dan nog eens keer twee wielen… Dat zijn miljoenen oude fietsbanden per jaar! In de uitzending laat Feiko zien hoe we dit afval weer een nieuw leven geven en neemt hij Marieke o.a. mee dumpster diven bij de lokale fietsenmaker.


Sieraden gemaakt van afval

Ook bierdoppen passeren de revue. Julie laat onder andere zien hoe makkelijk en leuk het is om hier zelf duurzame sieraden van te maken, zoals trash chique oorbellen.


De filmdag vloog voorbij en dat was vooral de danken de profi crew en het feit dat er ook veel gelachen werd. Daarnaast maakte Marieke het ons ook super makkelijk om zelfs na 5 takes nog steeds een beetje natuurlijk over te komen.


Kijk hier de aflevering van BinnensteBuiten (kro-ncrv.nl) terug.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page