top of page

Gratis verzending vanaf 50,-

Verzend- & retourbeleid

Levertijd

Na het plaatsen van jouw vuige bestelling gaan wij direct voor je aan de slag. Over het algemeen verzenden wij bestellingen binnen 2 tot 5 werkdagen.

Verzenden binnen Nederland

De verzendkosten voor een broekriem, lamp of andere standaard pakketpost bedraagt €6,95.

Kleine bestellingen zoals sieraden versturen we als brievenbuspakket. De kosten hiervoor zijn €4,25.

Bij een bestelling van €50,- of meer is de levering gratis.

Woon je in Gouda? Dan bezorgen we je vuige bestelling gratis aan huis. Gaat het om een broekriem dan maken we deze desgewenst graag direct voor je op maat.

Verzenden buiten Nederland

Voor de volgende landen zijn de verzendkosten van een standaard pakket €10,00 (o.a. riemen) en voor een brievenbuspakket (o.a. sieraden) €5,90: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oosterijk, Spanje en Zweden.

Voor alle andere landen binnen Europa zijn de verzendkosten voor een standaardpakket €13,70 en voor een brievenbuspakket €7,70.

Wij verzenden geen afval naar buiten Europa.

Retour

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met jouw vuige aankoop. Mocht dit toch niet zo zijn, dan heb je 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen naar ons (vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen). Retourkosten voor het terugzenden draag je zelf. Als het product in ongebruikte staat bij ons terug is zul je het aankoopbedrag minus de verzendkosten zo snel mogelijk terug ontvangt.

Helaas kunnen custom made bestellingen en broekriemen die voor of door jou reeds op maat zijn gemaakt niet worden geretourneerd.

Retourzending kunnen worden verstuurd naar:

Vuigmakers

Dunantsingel 21

2806JA Gouda

Garantie

Omdat wij al onze producten zelf met de hand maken vinden we het extra belangrijk dat ook jij tevreden bent bij levering. Toch kan het voorkomen dat een vuige bestelling onderweg kapot gaat of beschadigd raakt of dat er een andere reden is waardoor het product niet (meer) voldoet aan onze standaard. Mocht dit het geval zijn meld dit dan binnen twee maanden na constatering van het gebrek. Indien het gebrek binnen de garantie valt zullen wij de kosten op ons nemen van de reparatie of vervanging. 

Contact

Heb je een vraag of ben je ergens niet tevreden over? Aarzel niet en neem contact met ons op. We vinden het belangrijk dat jij als onze klant tevreden bent. Je kunt ons het beste bereiken via info@vuigmakers.nl. Wil je ons liever spreken bel dan 06 4214 5854.

bottom of page