top of page

Workshop
Creëer je eigen vuilnisBELT

Ben je op zoek naar een leuk uitje die ook nog eens duurzaam is? Zoek niet verder en creëer je eigen vuilnisbelt

Tijdens deze workshop ontwerpt en maakt van een versleten fietsband of afgedankte brandweerslang je eigen broekriem en leer je ondertussen ook nog wat meer over upcyclen.

Workshop fietsbandriem maken
zaterdag 16 maart 10.00 uur
zaterdag 16 maart 13.00 uur
zaterdag 13 april 10.00 uur
zaterdag 13 april 13.00 uur
zaterdag 12 Okt 13.00 uur

Wat ga je doen?

Tijdens de workshop maak je stap voor stap een door jouw ontworpen broekriem. Je hebt de keuze uit verschillende afgedankte, maar reeds gewassen fietsbanden of branweerslangen. Ga je voor subtiel, maar een bijzonder fietsbandprofiel of juist voor een band of slang in een opvallend kleurtje? Ook de gesp kies je zelf: van strak modern tot vintage. 

2

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar kan een vuilnisbelt creëeren.

Doe mee aan deze workshop met een groep vrienden, familie of collega's, of sluit in je eentje of met zijn tweeën aan. De workshop is in groepsverband, voor minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 personen. 

3

Praktische info

De workshop duurt 2 tot 3 uur en kan op de broedplaats GOUDasfalt of een door jou gekozen locatie gegeven worden. Kies je voor onze bijzondere werkplaats op GOUDasfalt dan is een bijkomend voordeel dat de workshop eenvoudig te combineren is met een lekkere verantwoorde lunch of diner bij Gouwestrand en/of met een andere activiteit bij één van de andere makers en kunstenaars die ook hun ding doen op de voormalige asfaltcentrale aan de rand van Gouda.

4

MEer info & Aanmelden

Lijkt het je wel wat, zo'n vuig uitje met als resultaat een vuilnisbelt waar je nooit meer vanaf komt? Meld je aan voor één van onze workshops op GOUDasfalt of mail ons via info@vuigmakers.nl als je nogg vragen hebt of op een andere datum met je eigen groep samen afval wilt verwerken.

bottom of page