top of page

Wij Voelen een band

Vuigmaken doen we samen. Met elkaar als Feiko en Julie, met andere duurzame ondernemers, met onze leveranciers van grondstoffen én samen met onze vuige klanten. Kortom, wij voelen een band! 

Julie

Julie (Middelkoop) is de wereldverbeteraar van ons twee. Haar roots liggen in Den Helder met ouders die haar een blik naar buiten en reislust gaven. Al heel jong waren er die zorgen over onze impact op de planeet. Gelukkig werden deze omgezet in positieve gedrevenheid door als beleidsmedewerker in het Europees Parlement en international campagneleider aan de slag te gaan met duurzaamheid en diervriendelijk beleid.

Inmiddels stort zij zich volledig op het lokaal ondernemerschap en zet ze zich in voor duurzame verbinding. Niet alleen met Vuigmakers, maar ook met haar Lompenloods, als coördinator van een wijkcentrum, als initiatiefnemer van festival Gouda Maakt Toekomst en organisator van de Warme Wintermarkt op GOUDasfalt.

Julie Middelkoop
Feiko Withagen - Vuigmakers

Feiko

Of het toeval is dat Feiko (Withagen) zijn handen vuilmaakt aan het maken van riemen van afgedanklte fietsbanden? De appel valt niet ver van de boom, want er is een dikke kans dat jij jouw fiets dagelijks parkeert in een fietsenrek ontworpen door hem. Onder ons is hij dan ook de echte ontwerper.

Naast Vuigmaker is hij product manager en senior designer van straatmeubilair. Ook hierbij zijn duurzame materialen en circulariteit belangrijke uitgangspunten. Een mooi voorbeeld hiervan is zijn prijswinnende circulaire straatbank gemaakt van riet en kalk uit waterzuiveringsinstallaties.

bottom of page