top of page

vr 31 mei

|

Blauwe Loods op GOUDasfalt

Upcycle workshop: creëer je eigen vuilnisbelt

Ontwerp en maak je eigen broekriem van een afgedankte fietsband of brandweerslang, oftewel: creëer je eigen vuilnis'belt'!

Helaas, deze workshop zit vol
Bekijk hier de agenda
Upcycle workshop: creëer je eigen vuilnisbelt
Upcycle workshop: creëer je eigen vuilnisbelt

Tijd en locatie

31 mei 2024, 10:00 – 12:30

Blauwe Loods op GOUDasfalt, Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda, Nederland

Gasten

Over het evenement

Tijdens deze upcycle workshop maak je stap voor stap een door jou ontworpen broekriem van een afgedankte fietsband of brandweerslang. Het echt vuile werk hebben wij al gedaan, want de banden en slangen zijn al gewassen, maar de rest van de afvalverwerking doe jij! 

Je kunt kiezen uit uiteenlopende kleuren en bandprofielen. Ga je voor subtiel, maar een bijzonder fietsbandprofiel of juist voor een band of slang in een opvallend kleurtje? Ook de gesp kies je zelf: van strak modern tot vintage. Naast dat deze workshop vooral leuk is, leer je ook meer over upcyclen en wat dat nou precies inhoudt.  

De workshop duurt 2 tot 3 uur en vindt plaats in de Blauwe Loods op de creatieve broedplaats GOUDasfalt. Alle materialen zijn inbegrepen, net als wat te drinken en een snack. Aan de workshop doen tussen de 4 en 6 personen mee. 

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Stel je routeplanner in op GOUDasfalt. Eenmaal op het terrein ga je rechtsaf en rij je door tot aan de blauwe loods waar meer dan genoeg plek is om gratis te parkeren.

Kom je met het OV? Vanaf station Gouda zijn er meerdere bussen die stoppen bij halte Stolwijkersluis. Vanaf daar loop je in 5 minuten over de Gouderaksedijk naar GOUDasfalt. Hou je van wandelen?

Annuleren

Blijk je toch niet te kunnen? Tot twee weken van tevoren is de workshop kosteloos te annuleren. Daarna krijg je 50% retour.

Tickets

  • Creëer je eigen vuilnisbelt

    Ontwerp samen met ons je eigen broekriem van een afgedankte fietsband of brandweerslang, oftewel: creëer je eigen vuilnis'belt'!

    € 35,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page