top of page

za 16 mrt

|

Blauwe Loods op GOUDasfalt

Workshop: creëer je eigen vuilnisbelt (ochtend) VOL

Ontwerp en maak je eigen broekriem van een afgedankte fietsband of brandweerslang, oftewel: creëer je eigen vuilnisbelt!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Workshop: creëer je eigen vuilnisbelt (ochtend) VOL
Workshop: creëer je eigen vuilnisbelt (ochtend) VOL

Tijd en locatie

16 mrt 2024, 10:00 – 12:00

Blauwe Loods op GOUDasfalt, Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda, Nederland

Gasten

Over het evenement

Tijdens deze workshop maak je stap voor stap een door jou ontworpen broekriem van een afgedankte fietsband of brandweerslang. Het echt vuile werk hebben wij al gedaan, want ze zijn al gewassen, maar de rest van de afvalverwerking doe jij! 

Je kunt kiezen uit uiteenlopende kleuren en bandprofielen. Ga je voor subtiel, maar een bijzonder fietsbandprofiel of juist voor een band of slang in een opvallend kleurtje? Ook de gesp kies je zelf: van strak modern tot vintage. Naast dat deze workshop vooral leuk en leerzaam is, leer je ook meer over upcyclen in de bredere zin. 

De workshop duurt 2 tot 2,5 uur en vindt plaats in de blauwe loods op de creatieve broedplaats GOUDasfalt. 

Over een week gaan we samen afval verwerken. 

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Stel je routeplanner in op GOUDasfalt. Eenmaal op het terrein ga je rechtsaf en rij je door tot aan de blauwe loods waar meer dan genoeg plek is om te parkeren.

Kom je met het OV? Vanaf station Gouda zijn er meerdere bussen die stoppen bij halte Stolwijkersluis. Vanaf daar loop je in 5 minuten over de Gouderaksedijk naar GOUDasfalt. Hou je van wandelen? Loop dan in 20 minuten vanaf station Gouda dwars door de mooie binnenstad van Gouda en vaar het laatste stukje vanaf de Nieuwe Veerstal over met het voetgangerspontje. Een ervaring op zich!

Deel dit evenement

bottom of page