top of page

za 12 okt

|

Blauwe Loods op GOUDasfalt

Workshop: creëer je eigen vuilnisbelt

Ontwerp en maak je eigen broekriem van een afgedankte fietsband of brandweerslang, oftewel: creëer je eigen vuilnis'belt'!

Helaas, deze workshop zit vol
Bekijk hier onze agenda
Workshop: creëer je eigen vuilnisbelt
Workshop: creëer je eigen vuilnisbelt

Tijd en locatie

12 okt 2024, 13:00 – 15:30

Blauwe Loods op GOUDasfalt, Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze workshop maak je stap voor stap een door jou ontworpen broekriem van een afgedankte fietsband of brandweerslang. Het echt vuile werk hebben wij al gedaan, want ze zijn al gewassen, maar de rest van de afvalverwerking doe jij! 

Je kunt kiezen uit uiteenlopende kleuren en bandprofielen. Ga je voor subtiel, maar een bijzonder fietsbandprofiel of juist voor een band of slang in een opvallend kleurtje? Ook de gesp kies je zelf: van strak modern tot vintage. Naast dat deze workshop vooral leuk is, leer je ook meer over upcyclen en wat dat nou precies inhoudt.  

De workshop duurt 2 tot 3 uur en vindt plaats in de blauwe loods op de creatieve broedplaats GOUDasfalt. Aan de workshop doen tussen de 4 en 8 personen mee. 

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Stel je routeplanner in op GOUDasfalt. Eenmaal op het terrein ga je rechtsaf en rij je door tot aan de blauwe loods waar meer dan genoeg plek is om gratis te parkeren.

Kom je met het OV? Vanaf station Gouda zijn er meerdere bussen die stoppen bij halte Stolwijkersluis. Vanaf daar loop je in 5 minuten over de Gouderaksedijk naar GOUDasfalt. Hou je van wandelen? Loop dan in 20 minuten vanaf station Gouda dwars door de mooie binnenstad van Gouda en vaar het laatste stukje vanaf de Nieuwe Veerstal over met het voetgangerspontje. Een ervaring op zich!

Tickets

  • Creëer je eigen vuilnisbelt

    € 35,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page